У Дніпропетровській області сім'я з немовлям отруїлися чадним газом

У Дніпропетровській області сім'я з немовлям отруїлися чадним газом

У Дніпропетровській області сім'я з немовлям отруїлися чадним газом - фото: molbuk.ua

Події
22 грудня 2022 11:59

У місті Покров Дніпропетровській області троє людей, серед яких 11-місячне немовля, отруїлися чадним газом.

Як повідомив завідувач підстанції Екстреної медичної допомоги у місті Покров Макіда Олег, по прибуттю на виклик, медики з’ясували, що дім опалювали так званою "буржуйкою". Так, 16-річна дівчина, 24-річна жінка та її 11-місячна донька отруїлися чадним газом.

Лікарів викликали сусіди, які побачили, що з жінкою та дітьми щось не так. Немовля перебувало у глибокому сні. Старші скаржилися на слабкість, запаморочення, шум у голові та вухах, нудоту, часте серцебиття. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фельдшери надали медичну допомогу згідно з протоколом, розпочали інфузійну терапію і доставили пацієнтів до приймального відділення Центральної міської лікарні у місті Покров.

Макіда Олег також нагадує, що користуючись пічним опаленням, обов’язково звертайте увагу на такі симптоми, як слабкість, головний біль, нудоту. Також важким наслідком отруєння чадним газом є гіпоксія. Це сильний дефіцит кисню, що може призвести до незворотних пошкоджень мозку, серця, легень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах