Дніпровські десантники збили російський броньований літак

Дніпровські десантники збили російський броньований літак

Дніпровські десантники збили російський броньований літак - фото умовне: rbc.ua

Події
21 грудня 2022 17:09

Військові з Дніпропетровщини збили російський броньований літак Су-25.

Як повідомили на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, цими днями 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада збила російський броньований штурмовик Су-25 "Грач". Ворожий літак приземлили розрахунком зенітного ракетного комплексу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У командуванні також зазначили, що на рахунку січеславських десантників вже 34 збитих ворожих повітряних цілей. З них 20 літаків, сім вертольотів, сім безпілотних літальних апаратів та крилатих ракет.

Загалом підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ збили 100 повітряних об’єктів противника. 

Нагадаємо, військові з Криворізької окремої бригади ТрО трохи більше місяця тому збили два іранські дрони-камікадзе "Шахед-131". Вони відрізняються від "Шахед-136" і мають менші розміри. Проте шкоду несуть таку саму. 

Командир зенітно-ракетного артилерійського взводу на позивний "Художник" розповідає, що ворожі безпілотники збивали вночі. Спочатку військові почули звук  першого дрону, а потім побачили його у тепловізорі. Після цього вели по ньому шквальний вогонь з двох кулеметів ДШК та з двох РКК. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах