Що зараз із 7-річною дівчинкою, яка найбільше постраждала від обстрілу Кривого Рогу

Що зараз із 7-річною дівчинкою, яка найбільше постраждала від обстрілу Кривого Рогу

Що зараз із 7-річною дівчинкою, яка найбільше постраждала від обстрілу Кривого Рогу - фото: one.kr.ua

Події
20 грудня 2022 17:51

16 грудня РФ влучила ракетою в житловий будинок у Кривому Розі. Від удару загинуло п'ять людей. Ще 13 були поранені. Найбільше постраждала 7-річна дівчинка.

7-річну Аріну врятував з-під завалів та доправив до лікарні місцевий мешканець. Дитина стікала кров’ю та хрипіла. Вона отримала уламкове поранення грудної клітини, переломи ребер, мінно-вибухову травму та множинні осколкові рани. Зараз дівчинка перебуває у важкому, але стабыльному стані в обласній дитячій клінічній лікарні у Дніпрі. Про це повідомляє місцеве видання "Свої Кривий Ріг".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що мама Аріни також постраждала від ракетного удару і лікується у лікарні імені Мечникова. Родина залишилась без житла й просить небайдужих допомогти врятувати дитину.

Реквізити карток для допомоги (банк ПУМБ): Марина Маленкова (мама дівчинки) – 5355 2800 0148 4193, Віталій Маленков (тато) – 4041 7026 0013 4518.

Нагадаємо, у вівторок, 20 грудня, у Кривому Розі попрощалися з молодою родиною, яка загинула внаслідок ворожого ракетного удару. Попрощатися з загиблими прийшли сотні людей – це рідні, друзі, сусіди та просто небайдужі люди, повідомляють "Свої. Кривий Ріг". Біля будинку, в який влучила ракета, містяни влаштували імпровізований меморіал. Люди залишили там свічки, дитячі іграшки, а також квіти.

Також сьогодні у Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблими від ракетного удару. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах