Яка погода буде у Дніпрі на Новий рік

Яка погода буде у Дніпрі на Новий рік -

Яка погода буде у Дніпрі на Новий рік - фото: кадр із серіалу "Друзі"

Події
20 грудня 2022 11:01

Зовсім скоро дніпряни будуть святкувати Новий рік. Ми вирішили дізнатися, яка погода буде у місті у святкові дні.

Згідно з попереднім прогнозом синоптиків, на Новий рік у Дніпрі не буде сильних морозів та снігу. Так, 31 грудня у місті очікується похмура погода – сонце майже не буде виходити з-за хмар. Температура повітря цього дня триматиметься у межах від 1 до 7 градусів тепла. Ніяких опадів синоптики не прогнозують.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наступного дня, 1 січня, у Дніпрі очікується сонячна погода. Температура повітря вдень буде приблизно 4-9 градусів тепла. Снігу чи дощу чекати не треба.

Перші дні нового року також будуть відносно теплими. Прогнозується до 10-11 градусів тепла. При цьому 3 січня очікується дощ, а з 4 по 12 січня синоптики прогнозують снігопади (у деякі дні йтиме сніг з дощем). Лише у другій половині січня температура повітря знизиться до 3-5 градусів морозу.

Прогноз погоди у Дніпрі на Новий рік 2023 -Прогноз погоди у Дніпрі на Новий рік 2023 - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що протягом сьогоднішньої ночі окупанти тричі обстріляли з важкої артилерії дві громади у Нікопольському районі. На мирні села випустили щонайменше 20 снарядів. Унаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах