Як минула ніч на 20 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 20 грудня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 20 грудня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
20 грудня 2022 09:18

Російські військові продовжують завдавати ударів по території Дніпропетровської області. У ніч на 20 грудня вони обстріляли Нікопольський район.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що окупанти тричі обстріляли з важкої артилерії дві громади – Мирівську та Покровську. На мирні села випустили щонайменше 20 снарядів.

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область -Окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Унаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав. Російські снаряди пошкодили з десяток приватних будинків та господарських споруд, газопроводи і лінію електропередач.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог вдарив по Нікопольському районі -Ворог вдарив по Нікопольському районі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

В інших районах Дніпропетровської області вночі оголошували повітряну тривогу, проте там обійшлося без ворожих атак. На ранок все спокійно.

Ніхто з людей не постраждав -Ніхто з людей не постраждав - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Сил оборони Таврійського напрямку, противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. У самому Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється військовою адміністрацією.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах