Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку

Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку

Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
13 грудня 2022 10:29

На Криворізькому напрямку фронту ситуація залишається під повним контролем ЗСУ. Однак зберігається загроза ворожих ударів по Кривому Рогу. 

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, ворог відкинутий на лівий берег Дніпра і не зможе бити по Кривому Рогу зі ствольної артилерії та РСЗВ. Проте зберігається висока загроза ракетних ударів та атак дронами-камікадзе по критичній інфраструктурі міста. Мешканців закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, на Херсонському напрямку армія РФ обороняється та продовжує бити по мирним громадам. Ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів, розташованих на правому березі Дніпра в Херсонській області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. 

Також 10-11 грудня було помічено відведення окупантів з районів населених пунктів Новомиколаївка та Михайлівка Херсонської області.

Нагадаємо, у вівторок, 13 грудня в Україні розпочалася 293-я доба повномасштабної війни, яку розпочала Російська Федерація. На декількох напрямках тривають запеклі бої. Російські війська продовжують захоплювати території на сході України, намагаються зміцнити оборону проти контрнаступів ЗСУ біля кордону Харківської і Луганської областей та проводити обмежені наступи в Донецькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах