У Кривому Розі знайшли мертвими зниклих дітей: нові подробиці

У Кривому Розі знайшли мертвими зниклих дітей: нові подробиці -

У Кривому Розі знайшли мертвими зниклих дітей: нові подробиці - фото: t.me/svoiKR

Події
09 грудня 2022 14:33

У Дніпропетровській області знайшли мертвими маленьких хлопчиків, яких шукали більше двох тижнів. Правоохоронці повідомили нові подробиці.

Під час брифінгу начальник Криворізького районного управління поліції Володимир Васильєв розповів, що наразі ще шукають одяг дітей. Є припущення, що хлопчики могли самі роздягнутися, передають "Свої. Кривий Ріг". Тіла дітей знайшли на відстані 50 метрів один від одного – на висоті і на схилі. Поверхневий огляд показав, що жодних видимих тілесних ушкоджень у дітей немає. Судова експертиза ще триває.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами поліцейських, вони не могли заходити на територію приватного підприємства, де знайшли тіла. Кар'єр був закритий, а на місці чергували тільки охоронці підприємства. Територію, де знайшли тіла дітей, поліція не обстежувала. Правоохоронці спрямували орієнтування на пошук дітей  Інгулецькому ГЗК.

За інформацією ЗМІ, обидва хлопчики походять з неблагонадійних родин. До поліції звернулися лише батьки однієї дитини. Тіла знайшли приблизно в двох кілометрах від будинку одного з хлопчиків.

У Кривому Розі зниклих дітей знайшли мертвими -У Кривому Розі зниклих дітей знайшли мертвими - фото: svoi.kr.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах