Скільки людей травмувалися та кількість ДТП: наслідки ожеледиці у Дніпрі

Скільки людей травмувалися та кількість ДТП: наслідки ожеледиці у Дніпрі  - фото: ukrinform.ua

Скільки людей травмувалися та кількість ДТП: наслідки ожеледиці у Дніпрі - фото: ukrinform.ua

Події
08 грудня 2022 17:07

У четвер 8 грудня дороги Дніпра вкрилися ожеледицею. Через це у місті виник справжній колапс: велика кількість аварій, затори, черги на зупинках та травмовані люди.

Станом на 12:00 у місті сталося більше 50 аварій за участі як легкових, вантажних автомобілів та громадського транспорту. Про це Суспільному розповів старший інспектор пресслужби обласного управління патрульної поліції Павло Карманов.

За його словами, водії або не дотримувались дистанції, швидкісного режиму, або не встигли відреагувати на зміну ситуації в погодних умовах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім аварій, у Дніпрі сьогодні травмувалися дуже багато людей. Станом на 14:00 до травмпунктів вже звернулося більше 130 дніпрян. Серед найчастіших травм – забої, вивихи та переломи. Про це повідомляє "Відкритий". 

У департаменті охорони здоров’я нагадали адреси травмпунктів у Дніпрі:

  • Вулиця Ближня, 31;
  • Вулиця Батумська, 13;
  • Проспект Богдана Хмельницького,
  • 19; Вулиця Володимира Антоновича, 65;
  • Проспект Лесі Українки, 26. 

Також рятувальники знову поперджають, що завтра, 9 грудня, у Дніпрі також очікується ожеледиця та туман. Мешканців закликають по можливості не виїжджати на власному авто. Це потрібно для того, аби якнайшвидше ліквідувати наслідки негоди та посипати всі дороги протиожеледними засобами. Також, всіх водіїв і пішоходів закликають бути обачними.

Нагадаємо, сьогодні, 8 грудня, з самого ранку дороги у Дніпрі були вкриті льодом. Пересуватися було складно як людям, так і автомобілям. На проїжджих частинах виникло чимало ДТП за участі легкових та вантажних авто. Також спостерігалися великі затори. Крім цього, майже повністю зупинився громадський транспорт, через що на зупинках великі черги. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах