На всякий випадок: список травмпунктів у Дніпрі

На всякий випадок: список травмпунктів у Дніпрі -

На всякий випадок: список травмпунктів у Дніпрі - фото: vgorode.ua

Події
08 грудня 2022 10:30

У четвер, 8 грудня, на вулицях у Дніпрі через погіршення погодних умов на дорогах утворилася ожеледиця. По вулицях пересуватися складно як пішоходам, так і автомобілістам. Дороги слизькі, тому є великий ризик впасти чи потрапити у ДТП.

У департаменті охорони здоров’я вирішили нагадати адреси травмпунктів у Дніпрі:

  • Вулиця Ближня, 31;
  • Вулиця Батумська, 13;
  • Проспект Богдана Хмельницького, 19;
  • Вулиця Володимира Антоновича, 65;
  • Проспект Лесі Українки, 26.

Як повідомили у міській раді, у Дніпрі через крижаний дощ із ожеледдю спеціальна техніка виїхала на міські автошляхи. Зранку дороги міста обробляють посипальна техныка, навантажувачі, мінітехніка. На тротуарах, зупинках громадського транспорту працюють також 500 дорожніх робітників. Водіїв закликають без нагальної потреби не виїжджати у місто на власному транспорті та поступатися спецтранспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водночас у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури зазначають, що через погані погодні умови та велику кількість ДТП на дорогах частина маршрутів громадського транспорту зупинила роботу або працює в оперативному режимі з великими інтервалами. Це стосується маршрутів, що рухаються через проспект Яворницького, проспект Гагаріна, проспект Богдана Хмельницького, вулиці Робочою, Кротова, Космічною. Через ДТП на перехресті вулиць Марії Лисиченко та Терещенківської тимчасово ускладнюється рух транспорту з ж/м Лівобережного-3 до центру.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах