Як працюватимуть приміські поїзди на Дніпропетровщині у разі блекауту

Як працюватимуть приміські поїзди на Дніпропетровщині у разі блекауту

Як працюватимуть приміські поїзди на Дніпропетровщині у разі блекауту - фото: uz.gov.ua

Події
08 грудня 2022 12:40

У Дніпропетроській області готують приміські потяги до роботи у разі повного блекауту. Залізничники роблять усе, щоб залізничне сполучення функціонувало.

Так, якщо буде знеструмлено контактну мережу та пристрої СЦБ, на маршрути вийдуть приміські потяги на теплотязі. Вони курсуватимуть за спеціальним графіком складами з пасажирських вагонів. Про це повідомили в пресслужбі регіональної філії "Придніпровська залізниця". 

– Залежно від ситуації з електроживленням застосовуються варіанти повного чи локального переходу в приміському русі з електротяги на теплотягу. Якщо є змога, електротягу й теплотягу комбінують, – також зазначили у Придніпровській залізниці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У разі блекауту пасажирів просять стежити за розкладом приміського руху на офіційних сторінках залізниці, на вокзалах і станціях. Також уважно слухати повідомлення дикторів і з розумінням ставитися до ситуації.

Нагадаємо, через складні погодні умови сьогодні, 8 грудня, у Дніпрі виник транспортний колапс. У роботу громадського транспорту внесли зміни. Як повідомили у міській раді, станом на 11:00 вдалося відновити роботу усіх автобусних маршрутів. Не працюють поки що маршрути №85 та 90, але автобуси повинні виїхати на маршрути до 13:30. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах