У Дніпрі відновили роботу майже всіх автобусних маршрутів

У Дніпрі відновили роботу майже всіх автобусних маршрутів -

У Дніпрі відновили роботу майже всіх автобусних маршрутів - фото: dniprorada.gov.ua

Події
08 грудня 2022 11:50

Через складні погодні умови сьогодні, 8 грудня, у Дніпрі виник транспортний колапс. У роботу громадського транспорту внесли зміни.

Як повідомили у міській раді, станом на 11:00 вдалося відновити роботу усіх автобусних маршрутів. Не працюють поки що маршрути №85 та 90, але автобуси повинні виїхати на маршрути до 13:30.

Зранку до випуску на дороги міста готували 740 автобусів, але наразі працюють 705. Частину транспорту зняли з лінії через ушкодження, отримані через негоду, зазначили у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні, 8 грудня, у Дніпрі на дорогах утворилася ожеледиця. Через це у місті сталося багато ДТП, автомобілі стояли у довгих заторах, а громадський транспорт працював без дотримання графіків. Зранку дороги міста обробляють посипальна техныка, навантажувачі, мінітехніка. На тротуарах, зупинках громадського транспорту працюють також 500 дорожніх робітників. Водіїв закликають без нагальної потреби не виїжджати у місто на власному транспорті та поступатися спецтранспорту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах