Ракетний удар по Кривому Рогу: з'явилися фото наслідків

Ракетний удар по Кривому Рогу: з'явилися фото наслідків

Ракетний удар по Кривому Рогу: з'явилися фото наслідків - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Події
05 грудня 2022 10:15

Сьогодні вночі, 5 грудня, окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Влучили у промислове підприємство. В Офісі Президента показали фото наслідків.

Як повідомив Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, цієї ночі три ракети вдарили по одному з промислових об’єктів Кривого Рогу. Загинула одна людина. Ще троє людей госпіталізували до лікарні.

Пожежу на підприємстві вже загасили. Фахівці працюють над усуненням наслідків атаки. Кирило Тимошенко також опублікував фото наслідків ворожих ударів.

Ворог вдарив ракетами по Кривому РогуВорог вдарив ракетами по Кривому Рогу - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Три ракети влучили у промислове підприємствоТри ракети влучили у промислове підприємство - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Загинув працівник підприємстваЗагинув працівник підприємства - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Також стало відомо, у якому стані троє постраждалих внаслідок ракетного удару. 44-річна жінка та 45-річний чоловік отримали різані рани і зараз знаходяться у лікарні. 44-річний чоловік отримав уламкові поранення лівої кисті руки та відмовився від госпіталізації. Про це повідомляє "Свої Кривий Ріг". 

Нагадаємо, російські війська у ніч на 5 грудня обстріляли Кривий Ріг. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що після опівночі росіяни ударили трьома ракетами по Кривому Рогу. Вони влучили у промислове підприємство. Внаслідок цього загинув один працівник – рятувальники дістали його тіло з-під завалів зруйнованого виробничого цеху. Ще троє людей отримали поранення. Їх доправили до місцевої лікарні. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах