Один загиблий і троє поранених: росіяни вдарили ракетами по Дніпропетровській області

Один загиблий і троє поранених: росіяни вдарили ракетами по Дніпропетровській області -

Один загиблий і троє поранених: росіяни вдарили ракетами по Дніпропетровській області - фото: slovoidilo.ua

Події
05 грудня 2022 09:19

Російські війська у ніч на 5 грудня обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожим ударом опинилися Кривий Ріг та Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що після опівночі росіяни ударили трьома ракетами по Кривому Рогу. Вони влучили у промислове підприємство. Внаслідок цього загинув один працівник – рятувальники дістали його тіло з-під завалів зруйнованого виробничого цеху. Ще троє людей отримали поранення. Їх доправили до місцевої лікарні. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські окупанти вкотре також обстріляли Нікопольський район. З важкої артилерії вдарили по Марганецькій громаді. Попередньо, ніхто з місцевих мешканців не постраждав. Деталі атаки наразі уточнюються.

В інших районах ніч минула спокійно – без ворожих «прильотів» та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що протягом вчорашнього дня зафіксували близько семи ворожих обстрілів території Нікопольського району. Внаслідок однієї з атак загинув 23-річний хлопець, який у цей час працював у дворі свого будинку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах