Як у Дніпрі працюють відомі ТРЦ при екстрених відключеннях світла

Як у Дніпрі працюють відомі ТРЦ при ектрених відключеннях світла

Як у Дніпрі працюють відомі ТРЦ при ектрених відключеннях світла - фото: planetofhotels.com

Події
03 грудня 2022 15:32

У Дніпрі тривають екстрені відключення світла. У таких умовах торговельно-розважальним центрам працювати дуже складно. Тому вони або повністю призупинили роботу, або функціонують частково.

Як працює ТРК "Мост-Сіті"

Найвідоміший торговельно-розважальний комплекс "Мост-Сіті", який знаходиться у центрі Дніпра, не працює вже понад тиждень. Однак на нульовому поверсі на генераторах функціонує "Варус". Про це повідомляє "Наше Місто" з посиланням на власні джерела.

Як працюють ТРЦ "ДАФІ" та ТРК "Аполло"

У ТРЦ "ДАФІ" та ТРК "Аполло" магазини працюють частково. Однак коли є світло, відчинені кінотеатри, де можна подивитися кінопрем'єри.

Як працює ТРЦ "Караван"

Наразі ТРЦ "Караван" у Дніпрі працює частково. Більшість магазинів зачинені. Супермаркет "Ашан", який знаходиться в торговельному центрі, приймає тільки готівку.

Як працює ТЦ "Пассаж"

На офіційній сторінці ТЦ у Instagram повідомили, що "Пассаж" працює щодня з 10:00. Проте, можливі невеликі незручності: вимкнення ліфтів, ескалаторів та скорочення режиму роботи магазину. Також там кожного дня інформують про працюючі бутики. Переглянути всі деталі можна за посиланням.

Як працює ТЦ "Європа"

Зараз ТЦ "Європа" працює частково. Про це повідомили на офіційній сторінці ТЦ у "Instagram". Графік роботи магазинів та відділів змінний. Всю інформацію можна переглянути за посиланням.

ТЦ "Епіцентр"

Відключення світла у Дніпрі мережі ТЦ "Епіцентр" не стосується. Адже магазини працюють на власних автономних генераторах. Зараз ТЦ працює з 8:00 до 20:00 з понеділка по суботу та з 9:00 по 20:00 у неділю. Про це Vgorode повідомили у пресслужбі гіпермаркету. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах