Яка ситуація зі світлом у Дніпропетровській області 3 грудня

Яка ситуація зі світлом у Дніпропетровській області 3 грудня

Яка ситуація зі світлом у Дніпропетровській області 3 грудня - фото: ukrinform.ua

Події
03 грудня 2022 09:57

Сьогодні, 3 грудня, у Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені відключення світла.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, сьогодні на Дніпропетровщині відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які були складені раніше, наразі не діють. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стабілізаційні відключення відбуваються лише після розпорядження НЕК Укренерго.

– Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК Укренерго, іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації, – йдеться у повідомленні ДТЕК Дніпровські електромережі.

Нагадаємо, за розподіл електроенергії відповідають обленерго, тому саме на керівників цих організацій покладається завдання справедливо і рівномірно розподілити черговість використання доступної потужності та електроенергії між споживачами. Тепер вони нестимуть за це персональну відповіальність.

Заступник керівника Офісу президента України Ростислав Шурма говорить, що обленерго також відповідають за національну безпеку, тож мають чітко дотримуватися справедливості при постачанні електроенергії споживачам та заживленні об’єктів критичної інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах