Що за дим бачили у Дніпрі після вибухів

Що за дим бачили у Дніпрі після вибухів

Що за дим бачили у Дніпрі після вибухів - фото: t.me/dneproperatyv

Події
02 грудня 2022 15:42

Сьогодні вдень, 2 грудня, у Дніпрі під час повітряної тривоги мешканці чули вибухи. Після цього над містом було видно стовп чорного диму. Мер міста Борис Філатов пояснив, що сталося.

За його словами, дим, який містяни бачили над Дніпром після вибухів – це результат охолодження коксу металургами, а не вибух. Борис Філатов також попросив мешканців не хвилюватися.

– Любі дніпряни, дим що ви побачили в телеграм-каналах, то результат охолодження коксу нашими шановними металургами, а не вибух. Співпало. Заспокойтесь та не переймайтесь. Всю офіційну інформацію чекаємо від ВА. Віримо в ЗСУ та ППО, – написав Борис Філатов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, російські військові атакували місто Нікополь у Дніпропетровській області. Правоохоронці показали наслідки ворожого обстрілу. Як повідомили у ГУ НП у Дніпропетровській області, пообіді 1 грудня окупанти обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії. Внаслідок атаки пошкоджень зазнали чотири багатоквартирні будинки, лінії електропередач, дорожнє покриття. Також постраждав один чоловік. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах