У Дніпропетровській області затримали на хабарі начальника міськради

У Дніпропетровській області затримали на хабарі начальника міськради

У Дніпропетровській області затримали на хабарі начальника міськради - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
02 грудня 2022 10:23

У Новомосковську на великому хабарі викрили начальника одного з управлінь Новомосковської міської ради Дніпропетровщини.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, чиновник вимагав від підприємця хабар у розмірі 13 тисяч доларів. За цю суму він обіцяв не перешкоджати у продовженні договорів оренди земельних ділянки та отриманні дозволу на будівництво нового об’єкта. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальника одного з управлінь Новомосковської міської ради затримали під час одержання першої частини хабара сумою 8 тисяч доларів. 

Йому повідомлено про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (частина 3 стаття 368 КК України). Наразі підозрюваному обирають запобіжний захід.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області та співробітниками СБУ у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, дніпрянин організував незаконну схему з переправлення військовозобов’язаного через державний кордон. За даними слідства, чоловік підробляв довідки про встановлення групи інвалідності і пенсійне посвідчення. Маючи ці документи, військовозобов’язаний харків'янин міг перетнути державний кордон. Свої "послуги" дніпрянин оцінив у 3500 доларів США. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах