Житель Дніпра переправляв чоловіків через кордон: що йому загрожує

Житель Дніпра переправляв чоловік через кордон: що йому загрожує -

Житель Дніпра переправляв чоловік через кордон: що йому загрожує - фото: pexels.com

Події
01 грудня 2022 17:48

Дніпрянин організував незаконну схему з переправлення військовозобов’язаного через державний кордон.

За даними слідства, чоловік підробляв довідки про встановлення групи інвалідності і пенсійне посвідчення. Маючи ці документи, військовозобов’язаний харків'янин міг перетнути державний кордон. Свої "послуги" дніпрянин оцінив у 3500 доларів США, повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Житель Дніпра "допомагав" військовозобов'язаному перетниту кордон -Житель Дніпра "допомагав" військовозобов'язаному перетниту кордон - фото: dnipr.gp.gov.ua

Правоохоронці провели обшуки. В автомобілі чоловіка знайшли банківські картки та телефон із листуванням, які підтверджують його злочинну діяльність. Йому повідомили про підозру за фактом сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України.

Наразі чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна

Чоловіку обрали запобіжний захід -Чоловіку обрали запобіжний захід - фото: dnipr.gp.gov.ua

Нагадаємо, що з вечора і до ранку 1 грудня окупанти били по Нікопольському району. Мирні міста та села атакували з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Під ворожим вогнем опинилися дві громади – Марганецька та Червоногригорівська. Внаслідок обстрілів пошкоджені декілька приватних будинків та господарських споруд, газопровід та лінія електропередач.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах