У Дніпропетровській області затвердили бюджет на 2023 рік

У Дніпропетровській області затвердили бюджет на 2023 рік -

У Дніпропетровській області затвердили бюджет на 2023 рік - фото: censor.net

Події
29 листопада 2022 14:28

У Дніпропетровській області затвердили обласний бюджет на 2023-й рік. Відповідне рішення підписав голова ОВА Валентин Резніченко.

Як повідомили у Дніпропетровській ОВА, це кошторис військового часу. У ньому передбачили кошти на всі соціальні виплати, а також на відновлення критичної інфраструктури після ворожих ударів.

Валентин Резніченко зазначив, що над обласним бюджетом працювали три місяці. У ньому врахували всі виклики воєнного часу. Оскільки кошторис затвердили вчасно, то на початку року зможуть профінансувати всі соціальні видатки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більша половина обласного кошторису піде на утримання лікарень, коледжів, профтехів, інтернатів, центрів реабілітації дітей. Передбачили кошти на зарплати та стипендії. Виділили кошти і на відновлення критичної інфраструктури після ворожих ракетних ударів, підтримку тероборони, рятувальників, громад регіону, які найбільше потерпають від війни.

Обласний бюджет Дніпропетровщини на 2023 рік складає понад вісім мільярдів гривень.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська атакували Дніпро чотирма ракетами. Відомо, що вони поцілили у приватне підприємство.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах