Поліція показала фото наслідків ракетних ударів по Дніпру

Поліція показала фото наслідків ракетних ударів по Дніпру

Поліція показала фото наслідків ракетних ударів по Дніпру - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Події
29 листопада 2022 10:46

Вчора, 28 листопада, окупанти вдарили по Дніпру чотирма ракетами. Вони влучили у приватне підприємство. З'явилися фото наслідків.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, вчора ввечері, 28 листопада, внаслідок ракетного удару приватне підприємство у Дніпрі зазнало серйозних руйнувань. Там знищені виробничі приміщення та пошкоджені автівки. На щастя, ніхто не постраждав.

Зараз на місці обстрілів працюють поліцейські, рятувальники та інші профільні служби. Правоохоронці збирають речові докази та фіксують наслідки ворожих ударів окупантів.

Окупанти вдарили ракетами по ДніпруОкупанти вдарили ракетами по Дніпру - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Внаслідок ракетного удару зруйноване приватне підприємствоВнаслідок ракетного удару зруйноване приватне підприємство - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Поліція показала фото наслідківПоліція показала фото наслідків - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Скоєні російськими військовими злочини ретельно документуються в рамках статті 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у ніч на 29 листопада російські війська атакували ракетами Дніпро. Також під обстрілом знову був Нікопольський район. Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що окупанти атакували Дніпро чотирма ракетами. Відомо, що вони поцілили у приватне підприємство. На місці виникла сильна пожежа, яку рятувальники вже загасили. Там є серйозні руйнування. Ніхто з людей не загинув та не постраждав. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах