У Дніпропетровській області зросла захворюваність на коронавірус

У Дніпропетровській області зросла захворюваність на коронавірус

У Дніпропетровській області зросла захворюваність на коронавірус - фото: freepik.com

Події
28 листопада 2022 16:44

На Дніпропетровщині за минулий тиждень зросла кількість випадків захворюваності на коронавірус.

Як повідомили у Дніпропетровському обласному лабораторному центрі МОЗ, за минулий тиждень в регіоні зареєстрували 728 випадків COVID-19. Так, у порівнянні з попереднім тижнем захворюваність зросла на 4,6%. А у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року – знизилась у 10,8 разів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього з початку пандемії в області зареєстровано 346 597 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Найбільше хворіють дорослі – 92,5%, діти до 17 років – 7,5%.

На звітному тижні в Дніпропетровській області спалахи інфекційних хвороб не зареєстровані. 

За даними епідеміологічного моніторингу захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції знаходиться на низькому рівні. До медзакладів звернулося 786 осіб, що на 15,7% менше попереднього тижня.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області продовжують діяти аварійні відключення світла, оскільки дефіцит електроенергії у системі складає більше 27%. Також були розроблені механізми на випадок, якщо станеться блекаут. Щодня відкриваються нові "Пункти незламності" для обігріву людей. Вже є план забезпечення зв’язком органів влади у разі, коли не будуть працювати мобільні оператори. Окрім цього, підготували плани підвозу води. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах