У Дніпропетровській області на трасі сталася жорстка ДТП: є загибла та постраждалі

У Дніпропетровській області на трасі сталася жорстка ДТП: є загибла та постраждалі

У Дніпропетровській області на трасі сталася жорстка ДТП: є загибла та постраждалі - фото: t.me/dniprooblcentr

Події
28 листопада 2022 13:01

Вчора, 27 листопада, під Павлоградом у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП. Загинула жінка та постраждали четверо людей. 

Аварія сталася на виїзді з Павлограду. Там зівштохнулися автомобілі Renault Duster та Peugeot 208. Внаслідок зіткнення загинула 56-річна жінка. Вона отримала несумісні травми з життям. Ще четверо людей постраждали. Про це повідомляє телеграм-канал "Дніпро Обласний. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

35-річний водій Peugeot отримав переломи тазу та грудної клітини. У тяжкому стані його доставили до реанімації.

Також постраждав 55-річний водій Renault, 41-річна та 31-річна пасажирки. Вони отримали тяжкі травми: закриті переломи, забої, садна, черепно-мозкові травми та струси головного мозку.  Постраждалих рятують у лікарні.

Нагадаємо, у суботу, 26 листопада, окупанти випустили дві ракети по Дніпру. Одна з них влучила у житловий квартал та зруйнувала сім приватних будинків. Також постраждало 13 людей. Інша ракета влучила у складське приміщення в Самарському районі міста. Понад добу рятувальники розбирали там завали та шукали під ними людей. Ввечері 27 листопада рятувальники завершили пошукову операцію на складі, яке зруйнував ракетний удар. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах