Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар по Дніпру

Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар по Дніпру

Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар по Дніпру - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
27 листопада 2022 10:56

Вчора, 26 листопада, окупанти нанесли ракетний удар по Дніпру. Постраждали 13 людей, серед яких 17-річний хлопець. Через ракетну атаку також частково зруйновані сім приватних будинків. Президент України Володимир Зеленський відреагував на ворожу атаку.

Володимир Зеленський зазначив, що окупанти знову вдарили ракетами по мирному місту, через що постраждали люди та зруйновано будинки.

Президент також додав, що країна-терорист буде відповідати за всі страждання, які вона принесла в Україну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Дніпро. Чергові російські ракети по мирному українському місту. Зруйновано будинки, постраждали люди. Державі-терористу вже давно слід було усвідомити: ми ніколи не віддамо своєї свободи. А за всі страждання, які вона принесла на нашу землю, обов’язково доведеться відповідати. Перед судом та історією, – написав Зеленський на своїй сторінці у Instagram. Він також показав фото наслідків. 

Зеленський показав фото наслідків після ракетного удару по ДніпруЗеленський показав фото наслідків після ракетного удару по Дніпру - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Нагадаємо, вчора, 26 листопада, близько 11:40 у Дніпрі було чутно сильний вибух. Згодом у місті оголосили повітряну тривогу. Після цього в одному з районів помітили стовп чорного диму. За попередньою інформацією, внаслідок атаки міські комунікації та інфраструктура не постраждали. Внаслідок цього сталося автоматичне відключення деяких ТП. 

Через ракетну атаку частково зруйновані сім приватних будинків. Внаслідок вибуху виникла сильна пожежа. Спочатку повідомлялося про одну постраждалу жінку. Її витягли з-під завалів та доправили до лікарні. 

Згодом голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що до лікарів звернулися 13 людей, які постраждали через ракетний удар по Дніпру. Четверо з них перебувають у лікарні – серед них 17-річний хлопець. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах