Через ракетну атаку по Дніпру постраждали 13 людей

Через ракетну атаку по Дніпру постраждали 13 людей -

Через ракетну атаку по Дніпру постраждали 13 людей - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
26 листопада 2022 15:38

У Дніпрі збільшилася кількість людей, які отримали поранення внаслідок ракетної атаки по приватному сектору міста вдень 26 листопада.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, до лікарів звернулися уже 13 людей, які постраждали через ракетний удар по Дніпру. Четверо з них перебувають у лікарні – серед них 17-річний хлопець.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідки обстрілу Дніпра -Наслідки обстрілу Дніпра - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На місці прильотів наразі працюють усі служби. Рятувальники розбирають завали. Існує ймовірність, що там ще може знаходитися людина.

Поранення отримали 13 людей -Поранення отримали 13 людей - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що близько 11:40 у Дніпрі було чутно сильний вибух. Згодом у місті оголосили повітряну тривогу. Після цього в одному з районів помітили стовп чорного диму. За попередньою інформацією, внаслідок атаки міські комунікації та інфраструктура не постраждали. Внаслідок цього сталося автоматичне відключення деяких ТП.

Через ракетну атаку частково зруйновані сім приватних будинків. Внаслідок вибуху виникла сильна пожежа. Спочатку повідомлялося про одну постраждалу жінку. Її витягли з-під завалів та доправили до лікарні. На місці події працюють рятувальники та правоохоронці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах