Друг ніс на руках 7 кілометрів: у Дніпрі рятують хлопця, який підірвався на міні

Друг ніс на руках 7 кілометрів: у Дніпрі рятують хлопця, який підірвався на міні -

Друг ніс на руках 7 кілометрів: у Дніпрі рятують хлопця, який підірвався на міні - фото: facebook.com/rsa010963

Події
26 листопада 2022 13:24

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова рятують цивільних та військових, які отримали важкі травми внаслідок бойових дій.

Головлікар Сергій Риженко розповів історію порятунку 20-річного Богдана із Харкова. До війни хлопець вчився у залізничному університеті. Біля позицій під Харковом він допомагав волонтерам, коли підірвався на міні. "Він ще не помер" – ці слова хлопець почув одразу після вибуху від свого друга Миколи.

- Сім кілометрів на руках Микола тяг до першої медичної допомоги. Виснажений, стиснувши зуби, по ходу накладаючи джгути та розриваючи одяг, щоб зупинити кровотечу. Далі втрата свідомості, – розповів Риженко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З харківської лікарні Богдана перевели до реанімації Мечникова. У хлопця відірвана ліва нога і вщент розбита ліва рука. Вчора до нього прийшла мама Миколи. Богдан з ніжністю цілував їй руки і дякував за сина, який врятував йому життя. Він сказав їй, що любить життя і буде за нього боротися.

Рани Богдана поки що не дають йому вдихнути на повні груди, але він підіймається з ліжка, відчуваючи сильний біль там, де немає ноги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах