У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну племінницю

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну племінницю -

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну племінницю - фото: depositphotos.com

Події
23 листопада 2022 13:29

Суд виніс вирок жителю Дніпропетровської області, який зґвалтував свою восьмирічну племінницю. За гратами він проведе наступні 11 років.

У прокуратурі Дніпропетровської області розповіли, що у липні цього року чоловік залишився доглядати за маленькими доньками своєї рідної сестри. Коли він залишився у кімнаті наодинці зі старшою дівчинкою, то силою повалив її на ліжко та зґвалтував.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час розгляду справи чоловік повністю визнав свою вину. Суд визнав його винним у зґвалтування малолітньої дитини. Його засуджено до 11 років позбавлення волі. Також інформацію про чоловіка внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росіяни вкотре обстріляли Нікопольщину з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Окупанти вдарили по двох громадах. Внаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали. По нічних громадах випустили більше 30 снарядів. Попередньо, вони вдарили по відкритих територіях населених пунктів. Деталі та наслідки обстрілів ще уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах