Як минула ніч у Дніпропетровській області на 23 листопада

Як минула ніч у Дніпропетровській області на 23 листопада -

Як минула ніч у Дніпропетровській області на 23 листопада - фото умовне: volynnews.com

Події
23 листопада 2022 09:17

Російські окупанти не припиняють терору Дніпропетровської області. Під ворожим ударом знову опинився Нікопольський район.

Сьогодні вночі, 23 листопада, росіяни вкотре обстріляли Нікопольщину з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Окупанти вдарили по двох громадах – Покровській та Марганецькій, повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Внаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По нічних громадах випустили більше 30 снарядів. Попередньо, вони вдарили по відкритих територіях населених пунктів. Деталі та наслідки обстрілів ще уточнюються.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в усіх інших районах Дніпропетровщини ніч минула без надзвичайних ситуацій. У нормі залишаються показники радіаційного фону в області, аномальних речовин не спостерігається.

Радник начальника Криворізької військової адміністрації Олександр Пискун розповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем Збройних Сил України.

За даними Генерального штабу ЗСУ, противник удосконалює фортифікаційне обладнання на лівому березі Дніпра і не припиняє обстрілів населених пунктів на правому березі. Усі наші частини діють злагоджено та ефективно та продовжують чітко виконувати поставлені бойові розпорядження. Зокрема, наша авіація завдала удару по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах