У Дніпрі з горла дитини дістали штучний ніготь

У Дніпрі з горла дитини дістали штучний ніготь -

У Дніпрі з горла дитини дістали штучний ніготь - фото: facebook.com/groups/365096314490306

Події
23 листопада 2022 11:26

У Дніпрі у горлі дитини лікарі виявили фрагмент штучного нарощеного нігтя.

Як розповів лікар-ендоскопіст Сергій Щудро, який працює у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні, за тиждень у Дніпрі сталося два випадки, коли у дітей під зв’язками виявили сторонні тіла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У дітей довгий час був кашель та осиплий голос. Їх намагалися лікувати, але позитивних результатів не було. Після консультації пульмонолога було запідозрено, що у дихальних шляхах може бути стороннє тіло. Під час проведення ендоскопічного дослідження у дітей знайшли і видалили стороннє тіло. У першому випадку це був фрагмент кістки курки, а у другому – штучний ніготь.

У дітей виявили сторонні предмети у горлі -У дітей виявили сторонні предмети у горлі - фото: facebook.com/groups/365096314490306

Наразі діти перебувають у задовільному стані. Їх вже виписали та відпустили додому.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росіяни вкотре обстріляли Нікопольщину з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Окупанти вдарили по двох громадах. Внаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали. По нічних громадах випустили більше 30 снарядів. Попередньо, вони вдарили по відкритих територіях населених пунктів. Деталі та наслідки обстрілів ще уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах