У Дніпропетровській області оштрафували жінку, діти якої прогулювали онлайн-уроки

У Дніпропетровській області оштрафували жінку, діти якої прогулювали онлайн-уроки

У Дніпропетровській області оштрафували жінку, діти якої прогулювали онлайн-уроки - фото: dev.ua

Події
21 листопада 2022 13:09

У Кривому Розі оштрафували матір дітей, які не відвідували онлайн-навчання три місяці. 

Як повідомили в Єдиному реєстрі судових рішень, діти віком 9 та 11 років з початку навчального року жодного разу не відвідували онлайн-уроки. Їхню матір притягли до відповідальності, але на судове засідання вона не прийшла.

Через деякий час жінка визнала свою вину та розповіла, що її діти дійсно не відвідують навчання. Матір пояснила це тим, що в неї немає часу на дітей. Також вона зазначила, що їй не цікаво те, чим вони займаються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, Жовтневий районний суд вирішив ухвалити постанову, відповідно до якої жінка має сплатити протягом трьох місяців штраф у розмірі 1 700 гривень. Також вона має відшкодувати й судовий збір сумою 500 гривень.

Нагадаємо, у Дніпрі п’яна жінка перевернула візочок з дитиною. У маленької були травми голови. Нещодавно Самарський райсуд виніс вирок матері. Як йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, інцидент стався 18 жовтня цього року. На жінку склали адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо своєї маленької дитини. У суді матір повністю визнала свою провину та щиро розкаялася у тому, що сталося. Суд визнав жінку винною в адміністративному порушенні та постановив притягнути її до адміністративної відповідальності у вигляді попередження. Також вона повинна буде сплатити судовий збір – 496,2 гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах