У Дніпрі суд виніс вирок матері, яка перекинула візочок з дитиною

У Дніпрі суд виніс вирок матері, яка перекинула візочок з дитиною -

У Дніпрі суд виніс вирок матері, яка перекинула візочок з дитиною - фото: freepik.com

Події
21 листопада 2022 10:19

У Дніпрі п’яна жінка перевернула візочок з дитиною. У маленької були травми голови. Нещодавно Самарський райсуд виніс вирок матері.

Як йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, інцидент стався 18 жовтня цього року. Так, коли жінка була п’яною, то вона перекинула візочок з дочкою. Внаслідок цього дитина отримала поверхневі травми голови та забій.

На жінку склали адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо своєї маленької дитини. У суді матір повністю визнала свою провину та щиро розкаялася у тому, що сталося.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суд визнав жінку винною в адміністративному порушенні та постановив притягнути її до адміністративної відповідальності у вигляді попередження. Також вона повинна буде сплатити судовий збір – 496,2 гривень.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 21 листопада, російські війська знову атакували Дніпропетровську область. Під ворожим обстрілом опинився Нікопольський район. Туди прилетіло близько 60 російських снарядів. Внаслідок атаки поранення отримав один чоловік. Також пошкоджені будинки, човен та автомобілі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах