У Дніпрі на Перемозі авто збило на смерть жінку

У Дніпрі на Перемозі авто збило на смерть жінку -

У Дніпрі на Перемозі авто збило на смерть жінку - фото: t.me/dneproperatyv

Події
21 листопада 2022 11:14

Сьогодні зранку, 21-го листопада, на Набережній Перемо ги сталася смертельна ДТП – під колесами автомобіля загинула бабуся.

За попередньою інформацією, літня жінка переходила дорогу на заборонений сигнал світлофора. У цей момент їхав автомобіль, який і збив її. Бабуся отримала надто тяжкі травми, від яких померла на місці події, повідомляє "Дніпро оперативний".

Очевидці опублікували відео, на якому видно, що тіло жінки лежить на дорозі. Його накрили простирадлом. Обставини та причини події наразі повинні встановити правоохоронці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора ввечері, 20 листопада, у Дніпрі на Набережній Заводській сталася серйозна ДТП. Мікроавтобус зіткнувся з відбійником та перевернувся. По прибуттю на місце рятувальники встановили, що водій мікроавтобусу Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням, після чого влетів у відбійник та перекинувся на бік.

Внаслідок ДТП паливно-мастильні матеріали розлилися на дорогу. Аби не виникла пожежа, надзвичайники змили їх з проїжджої частини. Люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах