Ракетний удар по Дніпру: як працює громадський транспорт (оновлено)

Ракетний удар по Дніпру: як працює громадський транспорт

Ракетний удар по Дніпру: як працює громадський транспорт - фото умовне: dniprorada.gov.ua

Події
17 листопада 2022 10:01

Сьогодні зранку, 17 листопада, окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. У зв’язку з цим, є зміни у русі громадського транспорту.

Про це повідомили в департаменті транспорту. Так, через ворожу атаку тимчасово призупинено роботу тролейбусних маршрутів №19 та Б. Тролейбусний маршрут А тимчасово змінив схему руху з вулиці Робоча на проспект Поля.

Також призупинено роботу автобусних маршрутів №№ 106, 146А, 146Б, 155.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трамваї за маршрутом №11 тимчасово курсують від Залізничного вокзалу до вулиці Виконкомівської.

Автобусні маршрути №№ 34, 87А та 87Б тимчасово курсують по проспекту Поля замість вулиці Робоча.

У департаменті транспорту та транспортної інфраструктури міської ради зазначають, що по відновленню руху інформація буде повідомлена додатково.

Оновлено в 12:51: 

У департаменті транспорту міської ради повідомили, що вже відновлено рух автобусних маршрутів №34, 87А, 87Б, 106 по вулиці Робоча до вулиці Павла Чубинського – вулиця Макарова – вулицяТитова і далі по маршруту.

Також відновлено рух автобусного маршруту №155 по маршруту.

Відновлено рух автобусних маршрутів № 146А та 146Б зі зміною – замість вулиці Криворізька у напрямку з та до вулиці Макарова автобуси прямуватимуть вулицею Павла Чубинського

Нагадаємо, сьогодні, 17 листопада, у Дніпрі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Як повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, окупанти зранку 17 листопада обстріляли Дніпро. За його словами, є влучання у два інфраструктурні об'єкти. Постраждала людина. Рятувальники працюють над ліквідацією наслідків ворожого обстрілу. Голова Дніпропетровської обласної ради повідомив, що загроза ракетних ударів ще триває. Він закликав мешканців залишатися в укриттях та тримати зарядженими телефони і павербанки.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах