У Дніпрі через ракетний удар були пошкоджені школа та дитсадок

У Дніпрі через ракетний удар були пошкоджені школа та дитсадок -

У Дніпрі через ракетний удар були пошкоджені школа та дитсадок - фото: dniprorada.gov.ua

Події
16 листопада 2022 11:07

Через ракетний удар по Дніпру 29 вересня були пошкоджені школа та дитячий садок. Наразі їх вже відновили.

Як розповіли у міській раді, в одній із шкіл місті було вибито близько 70 вікон, пошкоджено 15 дверей та двоє сходів. На сьогодні навчальний заклад майже відновлено, зокрема там встановили металопластикові вікна (роботи ще тривають), замінили двоє дверей в актовій залі та відремонтували центральні сходи. Залишилося відремонтувати бокові сходи, відкоси та замінити двері у навчальних кабінетах. Роботи планують закінчити за два тижні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі через ракетний удар постраждала школа -У Дніпрі через ракетний удар постраждала школа - фото: dniprorada.gov.ua

У той же день пошкоджень зазнав один із дитячих садочків Дніпра – 360 квадратних метрів вікон та 11 дверей. Зараз там відновлюють вікна, роблять відкоси. Найближчим часом все повинні закінчити.

Загалом за увесь час внаслідок ракетних ударів у Дніпрі було пошкоджено 21 заклад освіти. Департамент гуманітарної політики зробив акти обстеження та провів необхідні роботи щодо відновлення будівель.

Зараз процес відновлення триває і в одному з будинків на житловому масиві Придніпровський. Там вибиті вікна у під’їздах.

У пошкоджених будинках встановлюють нові вікна -У пошкоджених будинках встановлюють нові вікна - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах