У Дніпрі за донат на ЗСУ можна придбати протитанковий їжак

У Дніпрі за донат на ЗСУ можна придбати протитанковий їжак -

У Дніпрі за донат на ЗСУ можна придбати протитанковий їжак - фото: dniprorada.gov.ua

Події
15 листопада 2022 15:43

У Дніпрі у закладах позашкільної освіти виготовляють протитанкові їжаки у сувенірному варіанті. Маленький символ війни можна купити за донат на ЗСУ. Усі отримані кошти перерахують на допомогу військовим.

Як розповіла директорка департаменту молодіжної політики Дар’я Біла, ідея з їжаками виникла ще на День міста. Тоді зробили інсталяцію з 31 їжака на знак річниці незалежності України. Їх розписали петриківським розписом із символікою різних регіонів України. Містянам та гостям міста це сподобалося. Кошти, які отримали від їхнього продажу, передали на потреби ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі виготовляють протитанкові їжаки у вигляді сувенірів -У Дніпрі виготовляють протитанкові їжаки у вигляді сувенірів - фото: dniprorada.gov.ua

Сувенірні їжаки створюють у закладах позашкільної освіти. За власним бажанням до процесу також залучаються діти. Один їжак коштує від 1000 гривень. При купівлі також можна замовити малюнок.

Зробити замовлення можна через департамент молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради у соціальних мережах:

Сувеніри продають за донати для ЗСУ -Сувеніри продають за донати для ЗСУ - фото: dniprorada.gov.ua

Нагадаємо, що у Дніпрі водія, який навмисно збив двох військових та втік з місця ДТП, суд відпустив під домашній арешт.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах