У Дніпрі водій навмисно переїхав військових: винуватця випустили під домашній арешт

У Дніпрі водій навмисно переїхав військових: винуватця випустили під домашній арешт

У Дніпрі водій навмисно переїхав військових: винуватця випустили під домашній арешт - фото: dp.npu.gov.ua

Події
15 листопада 2022 13:20

У Дніпрі водія, який навмисно збив двох військових та втік з місця ДТП, суд відпустив під домашній арешт.

Вночі 6 листопада у Дніпрі на вулиці Барикадній п’яний водій навмисно збив двох чоловіків та втік з місця ДТП. Згодом виявилося, що постраждалі – військові, яких з тяжкими травмами госпіталізували у лікарню. Винуватця одразу затримала поліція. А через два дні суд відпустив його під домашній арешт. Про це повідомив один з потерпілих військовослужбовців Артем Норкін на своїй сторінці у Instagram.

– Постраждав я і мій товариш по службі! Постраждав, бо став на захист свого побратима. Нас двох переїхало авто. Винуватець втік з місця злочину п'яний, тієї ж ночі поліції вдалося його затримати. І що зрештою?! Суддя Бакуменко Г.В. випускає його під домашній арешт 08.11.22 через 2 дні після вчиненого? – написав Артем Норкін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він також додав, що водій намагався їх вбити. Через отримані травми військовому загрожує інвалідність.

– Я отримав тяжкі травми, що загрожують інвалідністю. Мені зламали обидві п’яти, впечатали у стіну, товариша переїхали двічі. Наїзд був із явним наміром нас убити… Це чітко підтверджують відеозаписи, це бачили свідки. Як після такого мовчати?! Давайте зробимо відомим такого "лояльного" суддю Бакуменко для якого загроза життю – не достатній привід для тримання під вартою, – написав військовий Норкін.

Cуд відпустив під домашній арешт винуватця ДТПCуд відпустив під домашній арешт винуватця ДТП - фото: instagram.com/norkinartemyrievich

Нагадаємо, вночі, 6-го листопада, біля розважального закладу на вулиці Барикадній між чоловіками виник конфлікт. Після цього водій Mercedes-Benz навмисно наїхав на двох містян віком 30 та 31 рік. Потім він поїхав з місця, а постраждалих чоловіків госпіталізували, розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області. Згодом правоохоронці затримали 54-річного водія. Попередньо відомо, що він був п’яним. Слідчі повідомили йому про підозру у замаху на умисне вбивстві. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах