У Дніпрі водій навмисно переїхав двох чоловіків

У Дніпрі водій навмисно переїхав двох чоловіків -

У Дніпрі водій навмисно переїхав двох чоловіків - фото: dp.npu.gov.ua

Події
06 листопада 2022 14:10

У Дніпрі затримали водія автомобіля, якого підозрюють у замахі на вбивство двох чоловіків. Він навмисно збив їх, а потім втік.

Подія сталася сьогодні вночі, 6-го листопада, біля розважального закладу на вулиці Барикадній. Так, між чоловіками виник конфлікт. Водій Mercedes-Benz навмисно наїхав на двох містян віком 30 та 31 рік. Потім він поїхав з місця, а постраждалих чоловіків госпіталізували, розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі водій збив двох чоловіків -У Дніпрі водій збив двох чоловіків - фото: dp.npu.gov.ua

Згодом правоохоронці затримали 54-річного водія. Попередньо відомо, що він був п’яним. Слідчі повідомили йому про підозру у замаху на умисне вбивстві. Наразі вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу. Слідство продовжується.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 6-го листопада, російські війська обстріляли Нікопольський район вісім разів. Окупанти вдарили по трьох громадах. З реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії вдарили по містах та селах. Унаслідок обстрілу у Мирівській громаді пошкоджені близько півдесятка приватних будинків, автомобілі та газогони. Напередодні увечері росіяни поранили дев’ятирічну дівчинку. Наразі вона перебуває у лікарні під наглядом медиків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах