Занедбані та голодні: у Дніпрі патрульні виявили шістьох дітей та доправили їх до лікарні

Занедбані та голодні: у Дніпрі патрульні виявили шістьох дітей та доправили їх до лікарні -

Занедбані та голодні: у Дніпрі патрульні виявили шістьох дітей та доправили їх до лікарні - фото: facebook.com/dnipropolice

Події
15 листопада 2022 11:33

В одній з квартир у Дніпрі патрульні виявили шістьох дітей, які жили у жахливих умовах. Їх доправили до лікарні.

Учора вдень, 14-го листопада, до поліції звернулися містяни. Вони розповіли, що на вулиці в одній спідній білизні ходить дитина. На місце приїхали патрульні, щоб з’ясувати, що саме сталося. Там вони побачили десятирічного хлопчика, якого небайдужі люди вдягли у теплий одяг, повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі поліція виявила дітей, які живуть в жахливих умовах -У Дніпрі поліція виявила дітей, які живуть в жахливих умовах - фото: facebook.com/dnipropolice

До правоохоронців вийшов чоловік, який назвався вітчимом дитини. Хлопчик розповів поліцейським, що він вибіг з дому, бо вітчим душив його. Коли на місце прибула матір, то заявила, що в таких діях свого співмешканця вона не вбачає нічого поганого, мовляв, це так званий процес виховання.

Дітям навіть не було, що їсти -Дітям навіть не було, що їсти - фото: facebook.com/dnipropolice

Поліцейські з'ясували, що у квартирі перебувають шестеро дітей віком від 1 до 13 років. Оглянувши умови їхнього проживання, патрульні були вражені антисанітарією, відсутністю нормальної їжі та станом дітей.

Дітей відвезли у лікарню -Дітей відвезли у лікарню - фото: facebook.com/dnipropolice

Вони повідомили про виявлений факт ювенальну превенцію та соціальну службу. Також на місце викликали «швидку». Усіх шістьох забрали до лікарні, де їх оглянуть та нададуть допомогу. Щодо питання притягнення до відповідальності батьків та подальшу долю дітей вирішуватимуть відповідальні за це служби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах