На Дніпропетровщині судитимуть винуватців ДТП, в якій загинула дитина

На Дніпропетровщині судитимуть винуватців ДТП, в якій загинула дитина

На Дніпропетровщині судитимуть винуватців ДТП, в якій загинула дитина - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
11 листопада 2022 14:01

У Дніпропетровській області судитимуть двох громадян, які скоїли смертельну ДТП. Загинула 10-річна дівчинка.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, ввечері 10 липня цього року на трасі у селі Мар’янівка Криворізького району 32-річний водій автомобіля Suzuki, не пересвідчившись у безпеці виконання маневру обгону на перехресті, виїхав на зустрічну смугу. Унаслідок зіткнення з автомобілем Skoda вилетів на тротуар та здійснив наїзд на родину з дитиною. 10-річна дівчинка загинула на місці. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дніпропетровська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох громадян за фактом порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть дитини (частина 2, стаття 286 КК України). 

Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області суд виніс вирок водію, який збив маму з п’ятирічним сином. У грудні минулого року у Кривому Розі вантажівка наїхала на жінку з дитиною, які переходили дорогу. Водій перебував у стані наркотичного сп’яніння, а також перевищив швидкість. Внаслідок ДТП 33-річна жінка загинула на місці, а її п’ятирічний син отримав численні тяжкі травми. Після ДТП водій просто поїхав з місця. Йому призначили покарання у вигляді восьми років ув’язнення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах