На Дніпропетровщині винесли вирок водію, який переїхав маму з 5-річним сином

На Дніпропетровщині винесли вирок водію, який переїхав маму з 5-річним сином -

На Дніпропетровщині винесли вирок водію, який переїхав маму з 5-річним сином - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
08 листопада 2022 14:49

У Дніпропетровській області суд виніс вирок водію, який збив маму з п’ятирічним сином. Жінка померла на місці, а дитина отримали тяжкі травми.

У грудні минулого року у Кривому Розі вантажівка наїхала на жінку з дитиною, які переходили дорогу. Водій перебував у стані наркотичного сп’яніння, а також перевищив швидкість. Внаслідок ДТП 33-річна жінка загинула на місці, а її п’ятирічний син отримав численні тяжкі травми, розповіли у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після ДТП водій просто поїхав з місця. Він не надав постраждалим медичну допомогу і навіть не викликав "швидку". Правоохоронці згодом затримали його.

Під час судового засідання чоловік свою вину визнав повністю. Йому призначили покарання у вигляді восьми років ув’язнення. Також його позбавили права керувати автомобілем на десять років.

Нагадаємо, що ДТП сталося 1 грудня. Водій ГАЗ їхав із перевищенням допустимої швидкості та збив жінку та її дитину. Від удару людей відкинуло на зустрічну смугу руху, де на пішоходів наїхала ще й вантажівка. Водій машини ГАЗ одразу ж поїхав із місця події, але його вдалося знайти. Чоловік не заперечував своєї провини та пояснив, що втік, бо злякався. Постраждалу дитину госпіталізували у лікарню у важкому стані. Він перебував у комі і був підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах