Втрати окупантів на Криворізькому напрямку за минулу добу

Втрати окупантів на Криворізькому напрямку за минулу добу

Втрати окупантів на Криворізькому напрямку за минулу добу - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
04 листопада 2022 12:48

Ситуація на Криворізькому напрямку залишається стабільно напруженою але перебуває перед повним контролем ЗСУ. Окупанти несуть значні втрати та намагаються утримати зайняті рубежі.  

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, за минулу добу українські підрозділи знищили два танки, реактивну систему залпового вогню "Град", дев’ять одиниць авто-бронетехніки, чотири склади з боєприпасами в Баштанському та Бериславському районах та шість залізничних цистерн з пально-мастильними запасами ворога. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також військові нанесли удари по альтернативній переправі в районі Антонівського мосту, що критично ускладнює окупантам логістику. 

За даними ОК "Південь", за минулу добу на Криворізькому напрямку російська армія зменшилася на 32 окупанти.  

Нагадаємо, сьогодні вночі, 4 листопада, ворог атакував Дніпропетровську область дронами-камікадзе "Шахід-136". Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, військові повітряного командування "Схід" знищили всі 8 ворожих дронів-камікадзе у Нікопольському районі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах