У Дніпропетровській області ввели новий графік погодинних відключень світла

У Дніпропетровській області ввели новий графік погодинних відключень світла

У Дніпропетровській області ввели новий графік погодинних відключень світла - фото: papers.co

Події
04 листопада 2022 10:37

Сьогодні, 4 листопада, у Дніпропетровській області запровадили погодинні відключення електроенергії. Відтепер світло вимикатимуть щодня за новим графіком.  

Як повідомили в Дніпропетровській ОВА, такі обмеження довелося ввести за наказом НЕК Укренерго у зв’язку з великим навантаженням на енергосистему.  

У графіку погодинних відключень абонентів області поділили на декілька груп. Для кожного створили свій розклад. Енергетики зазначають, що світло вимикатимуть у порядку черги, аби не залишати без електроенергії одразу багато споживачів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ознайомитись з новим графіком відключень можна тут. Щоб дізнатися, коли у вас вдома вимикатимуть світло, потрібно ввести назву вулиці та номер будинку.  Якщо за введеною  адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення не буде відбуватися. 

Окрім Дніпропетровської, графіки погодинних відключень діють у Кіровоградській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Полтавській областях. А ще у столиці, на Київщині, Чернігівщині, Черкащині і Житомирщині. 

Нагадаємо, що в Дніпропетровській області триває "енергетична тривога". Потрібно максимально скоротити споживання електрики. Особливо у години пікового навантаження: з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.  
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах