Скільки об'єктів на Придніпровській укрзалізниці було пошкоджено за час війни

Скільки об'єктів на Придніпровській укрзалізниці було пошкоджено за час війни

Скільки об'єктів на Придніпровській укрзалізниці було пошкоджено за час війни - фото: suspilne.media

Події
03 листопада 2022 13:34

Окупанти продовжують завдавати ударів по критичній інфраструктурі Дніпропетровської області. Зокрема, через ворожі обстріли страждає і Придніпровська залізниця.  

За весь час повномасштабної війни на Придніпровській залізниці внаслідок ударів РФ було пошкоджено понад 300 об’єктів. Працівники підприємства розповіли про пошкодження та як їх ремонтують. Про це повідомляє "Суспільне".  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один з працівників Придніпровської залізниці Євген каже, що наслідки ворожих обстрілів можуть бути тяжкими. Тому задля безпеки руху, колії ремонтують навіть під час повітряної тривоги.  

– Може потяг зійти з рейок, навіть до цього може дійти. Ми займаємося поточним утриманням колії виправляємо підкладки, міняємо закладні болти. Це впливає на безпеку руху, – розповідає Євген. 

Наразі більшість працівників пішли на фронт, тому ремонтувати доводиться не лише свою ділянку. Працювати доводиться оперативно, щоб рух потягів не зупинявся. 

Нагадаємо, із Краматорська до Одеси буде ходити новий нічний поїзд. Він зупинятиметься також у Дніпрі. Як повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці", рейс поїзда № 191/192 Краматорськ – Одеса запланований на 6 листопада о 15:20. Він курсуватиме щодня. 
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах