Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку

Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку

Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
01 листопада 2022 10:42

Ситуація на Криворізькому напрямку продовжує залишатися напруженою але стабільною. Завдяки українським військовим окупанти несуть значні втрати.  

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, за минулу добу окупанти втратили два міномети, танк, гаубицю "Акацію", зенітну установку та п’ять одиниць авто-бронетехніки.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, у районі Нової Кам’янки та в Бериславському районі знищено ще три ударні гелікоптери Ка-52 "Алігатор". Також в Бериславському районі знищено склад з ворожими боєприпасами. 

За даними Оперативного командування ОК "Південь", артилеристи та ракетники Сил оборони, протягом дня завдавали ударів по позиціях ворога та районах зосередження ворожих сил. Виконано близько 180 вогневих завдань. Російська армія зменшилася на 21 окупанта. 

Нагадаємо, Сьогодні вночі, 1 листопада, окупанти атакували Дніпропетровщину ворожими дронами-камікадзе. Всі три знищили українські військові.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, військові з повітряного командування "Схід" вночі знищили над областю три ворожих дрони-камікадзе. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах