Над Дніпропетровщиною збили ворожі дрони-камікадзе

Над Дніпропетровщиною збили ворожі дрони-камікадзе

Над Дніпропетровщиною збили ворожі дрони-камікадзе - фото: AFP

Події
01 листопада 2022 09:57

Сьогодні вночі, 1 листопада, окупанти атакували Дніпропетровщину ворожими дронами-камікадзе. Всі три знищили українські військові. 

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, військові з повітряного командування "Схід" вночі знищили над областю три ворожих дрони-камікадзе.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Круті новини від наших оборонців неба. Військові з повітряного командування "Схід" вночі знищили над областю три ворожих дрони-камікадзе. Слава нашим захисникам! – написав Резніченко. 

Нагадаємо, ворог всю ніч на 1 листопада обстрілював територію Дніпропетровської області. Під вогонь потрапив Нікопольський район. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що окупанти вдарили по Нікопольщині з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Від ворожих обстрілів постраждали Нікопольська та Марганецька громади. Попередньо відомо, що люди не постраждали. 

В інших районах області все спокійно, ніч минула без надзвичайних ситуацій. Показники радіаційного фону на Дніпропетровщині – в нормі, повідомив керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах