У Дніпрі арештували нерухомість громадян РФ на понад 60 мільйонів гривень

У Дніпрі арештували нерухомість громадян РФ на понад 60 мільйонів гривень

У Дніпрі арештували нерухомість громадян РФ на понад 60 мільйонів гривень - фото: freepik.com

Події
27 жовтня 2022 18:15

У Дніпрі арештували нерухоме майно підприємств на суму 60 мільйонів гривень, власниками якої є росіяни.  

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, юридичні особи Дніпропетровщини надавали в оренду нерухоме майно підприємств і тісно співпрацювали з ворогом. Власники нерухомості – двоє резидентів РФ, які отримували в Україні прибуток та сплачували податки до держбюджету Росії. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під арешт потрапили нежитлові приміщення комерційного призначення та цілісний майновий комплекс нафтобази площею понад 30 тисяч квадратних метрів. Сума майна склала понад 60 мільйонів гривень. 

Наразі триває передача арештованого в управління АРМА. 

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (частина 4 стаття 111-1 КК України). 

Нагадаємо, правоохоронці знешкодили у Дніпрі злочинне угруповання, яким керував кавказький "злодій в законі" з кримінального середовища Росії.

Як розповіли у Службі безпеки України, члени групи обкладали "даниною" представників малого та середнього бізнесу. Якщо їм не платили, то вони психологічно тиснули на бізнесменів та застосовували погрози насильства, у тому числі до близьких людей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах