У Дніпрі затримали членів потужної банди, якою керував "злодій в законі" із РФ

У Дніпрі затримали членів потужної банди, якою керував "злодій в законі" із РФ -

У Дніпрі затримали членів потужної банди, якою керував "злодій в законі" із РФ - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
27 жовтня 2022 14:43

Правоохоронці знешкодили у Дніпрі злочинне угруповання, яким керував кавказький "злодій в законі" з кримінального середовища Росії.

Як розповіли у Службі безпеки України, члени групи обкладали "даниною" представників малого та середнього бізнесу. Якщо їм не платили, то вони психологічно тиснули на бізнесменів та застосовували погрози насильства, у тому числі до близьких людей.

У Дніпрі затримали членів небезпечної банди -У Дніпрі затримали членів небезпечної банди - фото: facebook.com/ssu.dnipro

До складу групи входили четверо дніпрян з кримінального середовища та з досвідом злочинної діяльності. Їхню "роботу" контролював відомий "злодій в законі", який є вихідцем з Південного Кавказу. Використовуючи банду, він намагався поширити злочинний вплив на території Дніпропетровщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вони вимагали гроші у бізнесменів -Вони вимагали гроші у бізнесменів - фото: facebook.com/ssu.dnipro

В ході слідчо-оперативних дій із залученням бійців спецпідрозділу ЦСО "А" СБУ у Дніпрі затримали організаторів.

За інформацією ГУ НП у Дніпропетровській області, правоохоронці затримали трьох чоловіків віком 25, 42 та 43 роки під час отримання грошей. Слідчі задокументували факт вимагання 500 доларів США у місцевого жителя. В автомобілях та за місцями мешкання вимагачів одразу провели обшуки, в результаті яких вилучили понад 800 тисяч гривень у різній валюті, банківські картки, рації та інші речові докази. Також вилучено чотири автомобілі, на яких вони їздили.

Правоохоронці провели обшуки -Правоохоронці провели обшуки - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Наразі всім учасникам банди повідомлено про підозру за вимагання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах