Над Дніпропетровщиною збили ворожий дрон-камікадзе

Над Дніпропетровщиною збили ворожий дрон-камікадзе -

Над Дніпропетровщиною збили ворожий дрон-камікадзе - фото умовне: hromadske.ua

Події
26 жовтня 2022 09:51

Російські окупанти у ніч на 26 жовтня обстріляли Дніпропетровську область. По Дніпру вдарили ракетами, а по Нікопольському району гатили з РСЗВ.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, ворог накрив вогнем з "Градів" Червоногригорівську громаду, що на Нікопольщині. Внаслідок обстрілу люди не постраждали. Є руйнування, пошкоджена лінія електропередач. Понад 600 родин залишилися без електропостачання. Аварійні бригади уже працюють на місцях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Увечері наші захисники приземлили черговий ворожий безпілотник. Військові з повітряного командування "Схід" збили дрон-камікадзе Shashed-136 у небі над Нікопольським районом.

За словами голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, в інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно та без надзвичайних ситуацій. Показники радіаційного фону перебувають у нормі.

Нагадаємо, що вчора ввечері російські війська вдарили ракетами по Дніпру. Уламки однієї з них впали на автозаправну станцію, внаслідок чого виникла сильна пожежа. Через обстріл двоє людей, серед яких молода вагітна жінка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах