Вибухи у Дніпрі 25 жовтня: є загиблі, сталася пожежа

Вибухи у Дніпрі 25 жовтня: є загиблі, сталася пожежа -

Вибухи у Дніпрі 25 жовтня: є загиблі, сталася пожежа - фото: t.me/truexadnepr

Події
25 жовтня 2022 22:20

Сьогодні ввечері, 25 жовтня, у Дніпрі пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Після цього виникла масштабна пожежа.

Заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко повідомив, що сталася пожежа на автозаправній станції БСРМ. Російські війська запускали ракети по Дніпру, але уламки ворожого снаряду впали на місцеву АЗС. Внаслідок цього виникла сильна пожежа. Наразі  триває ліквідація огню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міський голова Борис Філатов підтвердив, що по місту завдали ракетного удару. За його словами, наразі відомо, що загинуло двоє цивільних. Одна людина знаходилася в автомобілі, а друга – на автомийці, яка розташовується поруч з заправкою.

Також ворожу атаку прокоментував голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

- Росіяни убили у Дніпрі двох людей, ще трьох поранили. Такі попередні дані після вечірньої атаки на місто. Ворог поцілив в один з районів Дніпра. Через удар сталася пожежа на автозаправці. Усі деталі з’ясовуються, - написав Резніченко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах