Філатов відреагував на заклики російського пропагандиста топити українських дітей

Філатов відреагував на заклики російського пропагандиста топити українських дітей

Філатов відреагував на заклики російського пропагандиста топити українських дітей - фото: dniprorada.gov.ua

Події
24 жовтня 2022 16:24

Пропагандист Антон Красовський в ефірі російського каналу закликав топити та спалювати українських дітей. Такі висловлювання викликали неабиякі обурювання в Україні. На них також відреагував мер Дніпра Борис Філатов.  

На своїй сторінці у Facebook Борис Філатов зазначив, що Красовський заслуговує на ту долю, яку пророкував українським дітям. Також мер Дніпра впевнений, що рано чи пізно це станеться.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Буду максимально короткий і кристально прозорий. Я думаю, що пан Красовський заслуговує на ту долю, яку він пророкував нашим дітям. І я майже впевнений, що це рано чи пізно станеться. Яка різниця де згоріти? У "смерековій хаті" чи підірваному авто? – написав Борис Філатов.  

Борис Філатов відреагував на вислови Красовського топити українських дітейБорис Філатов відреагував на вислови Красовського топити українських дітей - скрин фото: facebook.com/Борис Філатов

Нагадаємо, у Дніпропетровській області з початку повномасштабного вторгнення Росії затримали майже дві тисячі мешканців, яких підозрювали у співпраці з країною-агресором

Як повідомив заступник начальника поліції Дніпропетровщини Володимир Богоніс, з початку війни в області затримали 1879 підозрюваних у співпраці з Росією. Серед них 406 жителів Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах