Поряд з авто розірвався снаряд: збільшилася кількість постраждалих через удар по Нікополю

Поряд з авто розірвався снаряд: збільшилася кількість постраждалих через удар по Нікополю -

Поряд з авто розірвався снаряд: збільшилася кількість постраждалих через удар по Нікополю - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
23 жовтня 2022 11:09

Сьогодні зранку, 23-го жовтня, російські війська обстріляли з реактивних систем залпового вогню Нікополь, що у Дніпропетровській області. Стало відомо, що кількість постраждалих зросла.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що внаслідок ранкової атаки поранення отримали п’ятеро людей. Двоє з них їхали через міст у той час, коли поряд з ними розірвався російський снаряд. Внаслідок цього автомобіль згорів вщент. У якому стані постраждалі – наразі невідомо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок ворожого обстрілу у місті пошкоджені будинки, дитячий садок та декілька приватних будинків. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко закликав містян побути вдома, поки буде тривати обстеження території Нікополя на предмет касетних боєприпасів.

По Нікополю розкидані ворожі снаряди -По Нікополю розкидані ворожі снаряди - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що сьогодні вночі з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії окупанти вдарили по Марганецькій громаді у Нікопольському районі. Внаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Масштаби руйнувань наразі з’ясовуються. Також вночі наші військові збили на Нікопольщині ворожий дрон-камікадзе.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах